Sušenky z borůvkového podmáslí - Moravia

Sušenky z borůvkového podmáslí

Sušenky z borůvkového podmáslí
Do 30 minut
8 porcí
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • — 140 g hladké mouky
  • — 1 prášek do pečiva
  • — 50 g cukru
  • — 10 g skořicového cukru
  • — 100 ml borůvkového podmáslí Moravia
  • — 60 g másla

Postup přípravy

V míse smícháme sypké přísady a přilijeme podmáslí. Propracujeme a přeneseme na moukou vysypaný vál. Na válu přidáme na kostky pokrájené máslo a uhněteme hladké těsto. To následně vyválíme na výšku zhruba 1 cm a vykrájíme sušenky. Jednotlivé sušenky přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 220 °C dorůžova. Sušenky dozdobíme čokoládovou polevou a mandlemi, oříšky nebo kokosem.

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové

Soutěž Panýr

Top