Indické špízy na gril - Moravia

Indické špízy na gril

Indické špízy na gril
Do Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min
4 porce
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • — Panýr Moravia
  • — 3 lžíce bílého jogurtu
  • — 3 stroužky česneku
  • — 1/2 lžičky kari koření
  • — 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • — 1/2 lžičky mletého koriandru
  • — 1/2 lžičky moučkového cukru nebo medu
  • — Špetka soli (dle chuti)
  • — čerstvě mletý pepř
  • — 1 červená cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 žlutá paprika
  • — Jehlice nebo špejle za napíchnutí

Postup přípravy

Nejprve připravte směs na naložení Panýru Moravia. Jogurt smíchejte s veškerým kořením, prolisovaným česnekem a na závěr ochuťte cukrem/medem a solí.

Panýr nakrájejte na přibližně stejně velké kostky a vložte je do připravené marinády, kde jednotlivé kostky marinujte. Pro zintenzivnění chuti můžete Panýr marinovat i 2 hod v pokojové teplotě.

Mezitím nakrájejte cibuli a papriky, rovněž na přibližně stejně velké kousky, aby se rovnoměrně ogrilovaly.

Zeleninu a marinovaný Panýr napíchněte na jehlice nebo špejle a ze všech stran ogrilujte.

Použité produkty

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Tvarohové palačinky bez mouky

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Tavený sýr
Top