Na vále, nebo v robotu zpracujeme veškeré ingredience na korpus. Jakmile je těsto zpracované rozválíme ho pizza válečkem na pečící papír, který vložíme do kulaté formy. Nebo ho můžeme rukama vytvarovat do formy. Průměr formy 28cm, výška formy 3cm. Korpus vložíme do trouby na 180°C a 7 minut zapečeme. Mezitím si připravíme tvarohovou náplň. V míse smícháme veškeré ingredience (tvaroh, zakysanou smetanu, pudink, cukr, pyré z jahod), jahodovou marmeládu necháme na konec. Mírně zapečený korpus vytáhneme z trouby a rozetřeme na něj jahodovou marmeládu, na kterou rozetřeme připravený tvarohový krém. Na povrch tvarohového krému naneseme po lžičkách marmeládu. Vložíme do trouby opět na 180°C a dopečeme. Vytáhneme jakmile jsou okraje korpusu světle růžové a tvaroh upečený.
Dort necháme vychladnout a mezitím si nachystáme jahodové želé. V hrnci přivedeme k varu vodu rozmíchanou s jahodovým pyré a cukrem. Jak směs bude vařit přimícháme pudink rozmíchaný v malém množství vody a přilijeme, mírně vaříme cca 3 minuty. Odstavíme a promícháváme, jakmile je korpus s tvarohovou náplní vychladlý polijeme ho jahodovým pyré. Necháme mírně vychladnout a na pyré naskládáme jahody.