Blíží se ta kouzelná doba obdarovávání a radosti. Abychom k té atmosféře také přispěli, připravili jsme pro vás malý, ale praktický ...
Svoz syrového mléka do mlékárny není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Je to přísně kontrolovaný ...
To, že jsou kysané mléčné výrobky prospěšné lidskému organizmu je známá věc. Je ale nějaký druh zdravější než ...
Stejně jako v předešlých letech i letos proběhla soutěž „Mlékárenský výrobek roku“. A to již po sedmnácté. Mléčné ...
Máloco je tak jednoduché a tak dobré. Dobré po všech stránkách. Jak chuťově, tak pro náš organizmus. Pokrm dostal název po ...
Doma váhu pravděpodobně máte (i když i ta se může pokazit). Ale co když jste na chalupě, na dovolené, kde váha v kuchyňské výbavě chybí ...
Smetana přešlehaná na máslo? Nebo je šlehačka příliš tekutá a netuhne? Vyšlehat správně smetanu není věda, ale ani samozřejmost. ...
Zúčastnili jsme se také výstavy Zahrada Čech, která se každoročně koná v Litoměřicích. V rámci finále celostátní kulinářské soutěže O ...
Ve dnech 23. – 28. srpna se konal již 45. ročník Mezinárodního agrosalonu Země živitelka s podtitulem: 100 let českého zemědělství. ...
V pátek 17. srpna jsem se s našimi produkty představili na Floře v Olomouci. Díky partnerství s časopisem Receptář tak měli účastníci ...